Hair extensions

Je wilt snel een totaal nieuwe haarstyle, maar je haar is te kort. Je hebt geen zin om maanden te wachten totdat je haar is gegroeid.

Dan zijn hair extensions de perfecte keus voor jou!

Hair extensions

Hair extensions zijn de perfecte manier om jezelf snel een totaal nieuwe look te geven. Een nieuwe haarstyle kan je uiterlijk een volledige metamorfose geven, en zorgt dat je er stralend uitziet.

Hair4You werkt alleen met SOCAP Original!

logo socap

Voordelen SO.CAP. hair extensions:

  • Professionele hair extensions brengen flair aan futloos haar, zonder gebruik van chemicaliën.
  • Er zijn meer dan 81 kleuren en drie gevarieerde texturen.
  • SO.CAP geeft u een ‘op maat gemaakte’ look!
  • U krijgt alleen het beste, handgeselecteerde, onbewerkte human hair, dat maandenlang glans en vitaliteit geeft.
  • De extensions zijn geprepareerd met een binding van 100% keratine.

 Verzorging hair extensions

Hoe zorg je ervoor dat je nieuwe extensions hun prachtige glans houden en niet gaan klitten?

Hoewel hair extensions niet je natuurlijke haar zijn, betekent dat niet dat je ze niet hoeft te verzorgen. Als je er prachtig uit wilt blijven zien met je nieuwe haarstyle, lees dan de volgende tips. Hiermee houd je je extensions in topconditie!

Wassen

Laten we beginnen met het belangrijkste onderdeel: wassen.

Borstel je haar eerst voorzichtig uit voordat je het gaat wassen. Maak je haar geleidelijk aan nat; laat het water niet met een krachtige straal op je haar vallen, want daardoor kunnen de strengen makkelijk gaan klitten.

Het is heel belangrijk om je haar schoon te houden. Haar gaat klitten als het vuil is, dus was je haar regelmatig. Gebruik een milde shampoo om je haar te beschermen. Je haarstylist weet precies welke producten jij het beste kunt gebruiken voor je extensions.

Stylen

hair extension zonDe grootste vijand van hair extensions is hitte. Vermijd daarom het gebruik van föhn of krultang zoveel mogelijk! Hierdoor houd je je extensions langer mooi.

Was je haar met een milde shampoo en lauwwarm water, breng dan een conditioner in en laat het haar op natuurlijke wijze drogen. Je kunt je haar gerust in een staart, vlechten of knot dragen (niet te strak).

Als we het over stylen hebben, moeten we onderscheid maken tussen de extensions die van echt haar zijn gemaakt en extensions die van synthetisch haar zijn gemaakt. Bij echt haar kun je de meeste verzorgingsartikelen gebruiken die je ook bij je echte haar gebruikt.

Algemene tip:

zachte haarborstelGebruik een zachte borstel. Als je je haar borstelt, borstel dan zachtjes, begin bij de haarpunten en werk dan langzaam naar boven toe.

Onze extensions zijn van 100% Human Hair

Er zijn veel verschillende types human hair verkrijgbaar. Sommige merken passen ruwe processen toe die de geschubde laag van het haar strippen. Daardoor wordt het haar droog, ruw en mat. Daarna worden siliconen opgebracht om het haar er goed uit te laten zien, maar dit houdt meestal slechts korte tijd aan.

SO.CAP.-haar beschermt de haarschubben door het gebruik van milde processen. Daardoor blijft het haar er maandenlang gezond en natuurlijk uitzien. Remy’s haar betekent dat alle schubben in dezelfde richting lopen. Daardoor valt het soepel en onzichtbaar samen met uw eigen haar, zonder klitten.